İstanbul Esenyurt'ta korkunç olay: 2 kardeşini ve annesini öldürdü

TAKİP ET

Son dakika haberi... İstanbul Esenyurt Pınar Mahallesi'nde 1 kişi evde tartışma yaşadığı annesi ile birlikte ilk kız ve erkek kardeşini öldürdükten sonra intihar etmeye kalkıştı. Olayın hemen ardından eve ekipler sevk edilirken ağır yaralı olan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Esenyurt Pınar Mahallesi'nde bu gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Ömer orak ve kardeşleri Esra orak ile Yasin Orak arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavga kısa süre içerisinde büyürken anne Nuray orak araya girerek çocuklarına ayırmak istedi. Ömer orak Bu sırada sinirlenerek annesi Nuray orak ile birlikte Esra ve Yasin orak isimli kardeşlerine ateş açtı.
 

Polise ihbar yağdı

Ömer orak tarafından açılan ateş sonucunda anne ve iki kardeş olay yerinde hayatını kaybetti. Şahıs daha sonra kendi kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Mahalle sakinleri silah sesleri üzerine polis ekiplerine ihbar yağdırdı. Bölgeye özel hareket polislerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda polis ekibi ve Sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede toplanan vatandaşlar uzaklaştırdı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede anne ve iki kardeşin hayatını kaybettiği belirlenirken intihar girişiminde bulunan Ömer orak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.