İstanbul için kar yağışı tarihi belli oldu! Hazır olun, geliyor

TAKİP ET

Kış aylarının gelmesine rağmen hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde seyrediyor. Ancak bu havalar çok uzun sürmeyecek. Kar İstanbul'un kapısına dayandı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İstanbul'da kar yağışını görüleceği tarihi açıkladı.

Reklam
Reklam

İstanbul’a kar gelecek mi, İstanbul’a ne zaman kar yağacak? Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyrettiği, barajlardaki doluluk oranlarının alarm vermeye başladığı bugünlerde herkes aynı sorunun yanıtını merak ediyor. Ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, merakla beklenen o soruya yanıt verdi. İşte İstanbul’a kar yağışının geleceği tarih…

İstanbul’da kar yağışı tarihi belli oldu

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İstanbul’a kar yağışının geleceği tarihi açıkladı. Ökten, kar yağışının çok uzakta olmadığını belirterek 5 Aralık tarihinde kar yağışının gelebileceğini söyledi. Ökten, kar yağışının bu yıl erken başlayacağını da belirterek,  "Dikkat! 5 Aralık'ta ülkemize İstanbul dahil kar yağışları gelebilir. Hem Avrupa hem de Amerika meteoroloji modelleri hemfikir. Yakından takip ediyorum. Kar ile erken tanışabiliriz." İfadelerini kullandı.