İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa hepsine uyarı geldi! Meteoroloji tek tek saydı, bayramda hava nasıl olacak?

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günü hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Ramazan Bayramı öncesinde seyahat etmeyi planlayan vatandaşlar için hazırlanan hava durumu tahminleri pek de iç açıcı görünmüyor. Peki, Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji son dakika hava durumu tahminleri ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bayram tatili yapmaya hazırlananları uyardı. Bayram öncesi meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Uzmanlardan da bayram havası için peş peşe uyarılar geldi. Bayramda son haftalardaki yaz havası olmayacak Hatta tam tersine bayramda soğuk hava dalgası etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahminleri nasıl? Meteoroloji son dakika Bayramda hava nasıl olacak?

Meteoroloji son dakika hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden bugünkü hava durumu tahminleri yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri Birgül hiç Ege'nin doğusu,  Göller Yöresi, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Diğer bölgelerde ise hava açık olacak. Marmara kıyıları ve Ege kıyılarında ise Sabah saatlerinde yer yer şiş ve pus görülecek. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise yine toz taşınımı bekleniyor.

Ramazan Bayramında hava nasıl olacak?

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısı ile vatandaşların en çok merak ettiği sorunun yanıtı ise Ramazan Bayramında hava nasıl olacak sorusu oldu. Bu konuda değerlendirmelerde bulunan meteoroloji uzmanları ise bayramda yaz havasından Eser kalmayacağını söylüyor. Ramazan Bayramı'nın 1. gününden itibaren birçok bölgede soğuk ve yağışlı hava etkili olmaya başlayacak. Uzmanlar tatil planı yapan vatandaşların bunu göz önünde bulundurarak plan yapmalarını istedi. Özellikle tatilcilerin yoğun olarak gittiği Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde sağanak yağış görüleceği tahmin ediliyor.