İstanbul Kadıköy'de şok kaza: 1 yaralı

TAKİP ET

İstanbul Kadıköy'de şok bir kaza meydana geldi. Kadıköy'ün Bağdat Caddesi üzerinde gerçekleşen kaza 1 kişii yaralandı. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

İstanbul’un kalbi olarak nitelendirilen Kadıköy’de bir kaza meydana geldi. Kadıköy’ün Bağdat Caddesi’nde yoluna devam eden lüks bir otomobil direksiyon üzerindeki hakimiyeti kaybedince özel bir hastanenin ön tarafında bulunan 4 adet otomobile çarparak takla attı. Takla atarak metrelerce sürüklenen lüks otomobilin sürücüsü kazayı hafif yaralarla atlattı.
Sürücü Alkol Sebebiyle Kaza Yaptı
Şok kaza gece 23.30 sularında Kadıköy’ün Bağdat Caddesi üzerinde gerçekleşti. Öne sürülen iddiaya göre kaza yapan lüks otomobilin sürücüsü Erol Yılmaz alkol kullandıktan sonra trafiğe çıktı. Alkolün de etkisiyle direksiyon üzerindeki hakimiyetini kaybeden Yılmaz’ın 34 BLS 574 plakalı aracı özel bir hastanenin ön tarafında bulunan otomobillere çarparak takla attı. Sürücünün hafif yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi. Kazayı gören insanlar büyük bir şaşkınlık yaşadı.
Olay yerine gelen polis ekipleri aracın sahibi Erol Yılmaz’ı ifadesi almak üzere karakola götürdü ve olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

i̇stanbul kadıköy kaza bağdat caddesi kaza