İstanbul Sancaktepe çadırı nerede, nasıl gidilir? Sancaktepe indirim çadırı indirim günleri ne zaman bitiyor? Sancaktepe indirim çadırı adres bilgisi

TAKİP ET

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde ekonomik anlamda uygun fiyatlı ürünler satılıyor. Alışverişlerini bu yerden yapmak isteyenler kişiler Sancaktepe indirim çadırı adres bilgisini öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki İstanbul Sancaktepe çadırı nerede, nasıl gidilir? Sancaktepe indirim çadırı indirim günleri ne zaman bitiyor? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

Türkiye’de artan enflasyon vatandaşı oldukça zorluyor. Gıda, elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve daha bir çok ürüne gelen zamlar sebebiyle vatandaşlar ekonomik olarak daha uygun olan indirim çadırlarının arayışlarına başladı. Son olarak İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde hizmete açılan indirim çadırlarında piyasa fiyatlarının oldukça altında yüzlerce ürün bulunması vatandaşların dikkatini çekti. Alışverişlerini bu yerden yapmak isteyen kişiler  Sancaktepe indirim çadırı adres bilgisini öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. Peki İstanbul Sancaktepe çadırı nerede, nasıl gidilir?
İstanbul Sancaktepe Çadırı Nerede, Nasıl Gidilir?
İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde bulunan indirim çadırında 30 TL-150 TL arasında oldukça kaliteli ürünler bulunuyor. Ayakkabıdan monta, pantolondan gömleğe bir çok giyim ürününün bulunduğu indirim çadırı fiyatlarıyla vatandaşın yüzünü güldürecek gibi görünüyor.
İstanbul Sancaktepe indirim çadırının açılışını yapan Belediye Başkanı Şeyma Döğücü açılış sonrası yaptığı açıklamada indirim çadırında bir çok ürün çeşidinin bulunduğunu ve bu ürünlerin fiyatlarının piyasadan yüzde 70 civarında daha düşük olduğunu belirtti. İndirim çadırını ziyarette bulunan müşterilerden birisi olan Kevser Akkaya, çadırdaki ürünlerin dışarıda satılan aynı ürünlerden neredeyse yarı yarıya daha ucuz olduğunu ve sık sık buradan alışveriş yapacağını söyledi.
İstanbul Sancaktepe indirim çadırı 15 Temmuz Şehir Stadı’nın hemen yanında müşterilerini bekliyor.

 

i̇stanbul sancaktepe çadırı nerede sancaktepe indirim çadırı adres bilgisi indirim çadırı