İstanbul Sultanbeyli'de kan donduran olay! Sapık dede 9 yaşındaki torununa tecavüz etti

TAKİP ET

İstanbul Sultanbeyli'de meydana gelen ve duyan herkesin kanını donduran olay sosyal medyanın gündemine oturdu. 9 yaşındaki öz torununa tecavüz ettiği iddia edilen dede ile ilgili sosyal medyada paylaşılanlar mide bulandırıyor. Olaya tepki gösteren binlerce sosyal medya kullanıcısı yaptıkları yorumlarla sesini duyurmaya çalışıyor. Twitter'da Türkiye gündemine yerleşen olayla ilgili anlatılanlar ise kan donduran cinsten.

Reklam
Reklam

İstanbul Sultanbeyli’de meydana gelen ve duyan herkesin kanını donduran olay sosyal medyanın gündemine oturdu. 9 yaşındaki öz torununa tecavüz ettiği iddia edilen dede ile ilgili sosyal medyada paylaşılanlar mide bulandırıyor. Olaya tepki gösteren binlerce sosyal medya kullanıcısı yaptıkları yorumlarla sesini duyurmaya çalışıyor. Twitter’da Türkiye gündemine yerleşen olayla ilgili anlatılanlar ise kan donduran cinsten. 9 yaşındaki küçük bir çocuğun öz dedesi tarafından cinsel istismara uğradığı iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Mayıs ayında gerçekleştiği belirtilen iğrenç olayla ilgili aktarılan detaylar ise duyanların kanını dondurdu. 9 yaşındaki torununa cinsel istismarda bulunan dedenin olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisine ulaşıldı. İşte sosyal medyayı ayağa kaldıran olayla ilgili tüm detaylar…

Öz Torununa Tecavüz Etti

Olay, 2022 Mayıs ayında meydana geldi. İğrenç olayla ilgili detaylar ise küçük çocuğun öğretmeni sayesinde ortaya çıktı. İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde 9 yaşındaki öz torununa cinsel istismarda bulunan A.T isimli dedenin olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Sosyal medyada aktarılan detaylar ise duyan herkesin kanını dondurdu.



Detaylar Mide Bulandırdı

Olay, 7 Mayıs 2022 tarihinde küçük çocuğun dedesini ziyaretinde yaşandı. Alınan bilgilere göre anneanne çalışmak için evden çıktı. Evde torunu ile yalnız kalan dede, üşüdüğünü söyleyerek önce küçük çocuğa sarıldı daha sonra da torununu yatağa götürerek istismar etti. Küçük çocuğun ifadesinde yer alan detaylar mide bulandırdı. Dedenin torunundan pantolonunu çıkarmasını istediği bu sırada da çocuğun vücuduna dokunduğu, küçük çocuk kaçmaya çalıştığında ise zorla tekrar yatağa götürerek ağzını kapattığı, çocuğun baygınlık geçirdiği ve kendine geldikten sonra üzerinde sadece atlet kaldığı aktarılan detaylar arasında. 

4 Yaşından Beri Cinsel İstismara Uğramış

İğrenç olay, küçük çocuğun hareketlerinde farklılık gözlemleyen sınıf öğretmeninin rehber öğretmen ile birlikte çocukla ilgilenmesi sonucunda ortaya çıktı. Olayı öğrenen annenin çocuğuyla konuşmasının ardından cinsel istismarın 4 yaşından beri devam ettiği anlaşıldı. Adli makamlara yansıyan iğrenç olayın ardından sapık dede tutuklanarak cezaevine gönderildi.