İstanbul'u soğuk hava vurdu, halk zorluk yaşadı

TAKİP ET

İstanbul'da güzel giden havaların ardından hava sıcaklığının 2 derecenin altına düşmesi ile birlikte soğuk havaya maruz kalan vatandaşlar yollarda güçlükle yürüyebildi. Vatandaşlar, etkili olan şiddetli rüzgarla birlikte yağan yağmurda zor anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

Güzel giden havaların ardından bir haftadır karın geleceğinin haberleri üzerine bugün kar bekleyen vatandaşlar İstanbul’da görülen şiddetli rüzgar ve yağmur ile hayal kırıklığına uğrarken dışarıda olan halk yoğun rüzgar ve soğuk sebebiyle zor anlar yaşadı. Kentte hissedilen hava sıcaklığı eksi 3 dereceye kadar düşmesiyle, soğuğa maruz kalanların yollarda güçlükle yürüdüğü dikkat çekti. Bazı vatandaşlar şiddetli rüzgar nedeniyle şemsiyelerinin ters dönmemesi için büyük uğraş veren vatandaş ,yağan yağmur ile de mücadele etmek zorunda kaldı.

HAVA SICAKLIĞI 10 DERECE DÜŞTÜ
Hava sıcaklığının 10 derece birden düşmesiyle, her zaman yoğun olan Eminönü Meydanı boş kalırken işi olmayanlar evden dışarı çıkmamayı tercih etti.
Şiddetli rüzgârın etkili olduğu kent merkezinde yağmur yağarken, yüksek kesimlerinde ise kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

 

İstanbul Soğuk hava