İstanbul'un göbeğinde korkunç olay! Şişli'de genç kadın apartmanın 3. katında merdiven korkuluklarında asılı bulundu

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Şişli'de bulunan 5 katlı bir binanın 3. katında bir kadın merdiven korkuluklarında asılı halde ölü bulundu. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede ceset Üzerinde kimlik bulunan asker savcının incelemesinin ardından cansız beden Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Şişli'de Bir binada meydana gelen olayda bir kadın 5 katlı binanın 3. katında merdiven korkuluklarına asılı şekilde ölü halde bulundu. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede cesedin üzerinden kimlik çıkmadı tespit edilirken olay yerinde inceleme tamamlanmasının ardından ceset Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Korkuluklarda asılı halde bulundu

Şişli’de Cumhuriyet Mahallesi Nakiye Elgün Sokak üzerinde meydana gelen olayda alınan bilgiye göre 5 katlı bir iş merkezinin 3 katında merdiven korkuluklarına asılı bir kadın olduğunu fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine ambulans çağrılırken yapılan incelemelerde korkuluklarda asılı olan kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekiplerinin yaptığı İnceleme sonucunda Üzerinde kimlik bulunmayan ve 30'lu yaşlarında bir kadın olduğu öğrenilen cansız beden savcının yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.