İstanbulluların kar sınavı! Toplu taşımada yer olmayınca yürümeye başladılar..

TAKİP ET

İstanbul'un genelinde etkili olan kar, vatandaşların evlerine ulaşmalarında zorluk yaşamalarına neden oldu. Toplu taşıma ve toplu taşımalarda yer bulamayan vatandaşlar, yürüyerek evlerinin yolunu tutmak zorunda kaldılar.

Reklam
Reklam

İstanbul'da etkili olan kar yağışıyla birlikte toplu taşıma duraklarında izdihamlar yaşanmasına neden oldu. Metrobüs bulmakta zorluk çeken İstanbullular, yaşanan izdihamlardan dolayı evlerine yürüyerek gitmeye çalıştılar.



Bir metro istasyonunda ise yürüyen merdivenle aşağı inmeye çalışan vatandaşlar, metro katında izdiham yaşadılar. Bazı vatandaşların ise metro katında yer olmadığını görmeleri sonrası aşağı doğru inen merdivenle yukarı doğru çıkmaya çalıştıkları görüldü. 



D 100 Karayolunun Haramidere mevkisindeki trafik ise neredeyse durma noktasına geldi. Çok sayıda sürücü, aracını kilitleyerek yürümeyi tercih etti.



Otobüs seferlerinde ise meydana gelen aksamalar  özel araçların trafikte ilerleyemeyenlerinde eklenmesiyle birlikte metrobüs hatlarının yoğunlaşmasına neden oldu. Vatandaşlar, yollarda ve toplu taşımalarda yaşanan izdihamlardan kaçarak evlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldılar.
 

istanbul kar yağışı toplu taşıma