İşte Buse Varol'un yeni dizisi imzalar atıldı! Alişan'la boşanacakken şöhret tatlı geldi! Camdaki Kız derken asıl dizisi belli

TAKİP ET

Bir süre önce eşi Alişan'la boşanacaklarına dair haberlerle magazin gündemine bomba gibi düşen Buse Varol ekranlara bakın hangi diziyle ekranlara dönüyor.

Reklam
Reklam

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri Buse Varol… Daha önce pek çok dizide yan rollerde yer alsa da, Dostlar Mahallesi dizisinde rol alırken tanıştığı Alişan’la aşk yaşamaya başlayan Buse Varol çok geçmeden ilişkisini nikah masasına taşımıştı. Dizi setinde başlayan bu aşk şimdilerde 5.yılını kutlarken Buse Varol hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Daha önce adı Camdaki Kız’la anılan Buse Varol’un bakın yeni dizisi ne…


 

BOŞANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜLER


Alişan ve Buse Varol bir süre önce boşanma haberleriyle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz yıl Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Birkaç ay sonra ise Alişan’ın kızı Eliz’in 1.yaş günüydü. İddialara göre Alişan’ın ailesi ufak bir kutlama yapmak istedi. Buse Varol ise ‘benim kızım bir daha 1 yaşında olmayacak’ diyerek büyük bir organizasyon yapmış ve Tektaş ailesini karşısına almıştı. Bu süreç sonunda Alişan evi terk etmişti ve iş avukata kadar gitmişti. Sonrasında aile büyükleri araya girdi ve Alişan ile Buse Varol barıştı. Şimdilerde de mutlu aileleriyle geçirdikleri zamanının tadını çıkarıyorlar. Bir yandan da Buse Varol ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 


 

İŞTE YENİ DİZİSİ


Buse Varol’un geçtiğimiz yıl adı Camdaki Kız’la anılmıştı. Oyuncu kadrosunda Feyyaz Şerifoğlu, Burcu Biricik, Tamer Levent, Devrim Yakut gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’a, Nalan’ın yasak aşkı Hayri’nin eşi rolüyle girmesi beklenen Buse Varol bu projeyi rafa kaldırmıştı. Meğer Buse Varol’un hedefinde başka bir dizi varmış. Varol o bomba dizi için kolları sıvadı. 



Buse Varol geçtiğimiz günlerde Instagram’da bazı fotoğraflarını kaldırmış bu durumu yeni bir diziye başladığı için, ufak bir temizlik olarak açıklamıştı. Bu açıklama sonrasında Buse Varol’un yeni dizisi merak konusu oldu. Buse Varol, TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Gönül Dağı ile ekranlara dönüyor. Varol dizide Gülsim Ali İlhan’ın hayat verdiği Dilek’in kız kardeşini canlandıracak.