İstemediğiniz cihazlardan Instagram giriş bilgilerini nasıl silebilirsiniz? Giriş bilgileri kaldırma işlemi

TAKİP ET

Dünya üzerinde en çok kullanılan uygulamalar arasında olan instagram uygulaması aracılığıyla video fotoğraf, hikaye gibi birçok özelliği aktif olarak kullanabilirsiniz. Peki İstemediğiniz cihazlardan Instagram giriş bilgilerini nasıl silebilirsiniz? Giriş bilgileri kaldırma işlemi nasıl yapılır? Detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

İnstagrama bir başkasının telefonu veya bilgisayarı üzerinden giriş yapıldığında daha sonra orada bilgilerin olmaması kullanıcılar için oldukça önemli. Bununla beraber eğer hesap kapatılacak ve kullanılmayacaksa giriş bilgilerin kaldırılması da isteniyor. Bu isteği gerçekleştirmek ise oldukça basit birkaç adımdan oluşmaktadır. 
İnstagram giriş bilgileri nasıl silinir?
Eğer hesap bilgilerinizin giriş yaptığınız cihaz üzerinden silinmesini istiyorsanız bunu çok basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İlk olarak profilden ayarlar kısmına girerek tüm hesaplardan çıkış yap bölümünü seçiyorsunuz. Daha sonra bu ekran size cihazda açık olan bütün hesaplar gösterecektir. Hepsinin "giriş bilgilerini hatırla" çubuğu aktif konumdadır. Bilgilerini silmek istediğiniz hesaplar için aktif olan çubuğu kapatmak suretiyle hesaptan çıkış yaptığınız takdirde Instagram giriş bilgilerinizi silme işlemini gerçekleştirmişsiniz demektir. Sonrasında giriş bilgilerini hatırla kısmını açık bıraktığınız hesaplara tekrar giriş yapma şansınız vardır.

İnstagramda açılan hesap nasıl silinir?
Açmış olduğunuz Instagram hesabını silmek istiyorsanız ilk olarak profilinizde bulunan ayarlar kısmına girmeniz gerekmektedir. Sonrasında ise karşınıza çıkan güvenlik ve gizlilik sekmesini giriniz alt kısımda hesabımı kapat bölümü karşınıza çıkacak. Buradan gösterilmiş olan kutucukları doldurarak işlemi onayladığınız takdirde hesabını silinecektir.

Instagram uygulamasından giriş bilgileri nasıl silinmektedir? 
Instagram hatırlanan hesap kaldırma işlemi için yapmanız gereken şey bulunduğunuz cihaz üzerinden açık olan bütün hesaplardan çıkış yapmak suretiyle bu sırada giriş bilgilerinin silinmesini istemiş olduğunuz hesabın "giriş bilgilerini hatırla" olarak belirtilen çubuğu kapatmanız gerekmektedir. Bunu yaptığınız taktirde istediğiniz hesabım giriş bilgilerini cihazınız bir daha hatırlamayacak ve bundan dolayı da tekrar giriş yapılamayacaktır. Bundan sonra ise isterseniz bir mobil cihaz üzerinden giriş yapmış iseniz ayarlar kısmından uygulamalara girmek suretiyle Instagram önbelleği temizleme şansına sahipsiniz. eğer giriş yaptığınız yer bilgisayar ise tarayıcınızın geçmişini ve giriş birilerini temizlersiniz Instagram giriş bilgilerini tam olarak silindiğinden emin olursunuz.

 

instagram instagram giriş bilgilerini silme instagram hesabı silme