İstiklal Caddesi'ndeki bombalı Saldırıda gözaltı sayısı 50'ye yükseldi

TAKİP ET

Son dakika... Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, pazar günü İstanbul'un göbeğinde İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısına ilişkin son dakika gelişmeleri aktardı. 6 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırı ile ilgili konuşan bakan Bekir Bozdağ, gözaltı sayısının 50'ye yükseldiğini duyurdu.

Reklam
Reklam

Türkiye, pazar günü İstiklal Caddesi'nde yaşanan bombalı saldırının yasını tutuyor. Bombalı saldırı sonucunda 3 aileden 6 kişi hayatını kaybetti. Adalet bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul'un göbeğindeki terör saldırısı ile ilgili son dakika gelişmelerini paylaştı. Adalet bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada gözaltına alınanların sayısının 50'ye yükseldiğini duyurdu.

Gözaltı sayısı 50 oldu

Adalet bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Her türlü terörü, kim tarafında yapılırsa yapılsın, lanetliyoruz. Terör örgütleri insanlık düşmanlarıdır. Türkiye terörle mücadelesine dün olduğu gibi bugünde kararlılıkla devam ediyor. Saldırı ile ilgili gözaltı sayısı 50 kişiye ulaştı. Hiç bir terör örgütü, Türkiye'ye yönelik her türlü oyunda, saldırı da başarılı olamayacak. Herkesin ve her kesimin kendini hür hissettiği ve katkı verdiği demokratik bir ortamda Yeni Anayasa yapmak, bizim değişmez ve değiştirilemez gündemimizdir; vazgeçilmez hedefimizdir.”

Ayrıntılar geliyor...