İtalya'daki kayıp helikopter Eczacıbaşı'nın mı? İtalya'da kayıp helikopterdeki 4 Türk kim?

TAKİP ET

İtalya'daki kayıp helikopter bulundu mu? İtalya'daki kayıp helikopter Eczacıbaşı'nın mı? İtalya'da kayıp helikopterdeki 4 Türk kim? helikopterde kaybolan Eczacıbaşı çalışanlarının isimleri ve kimlik bilgileri…

Reklam
Reklam

Dün sabah saatlerinde İtalya'da kaybolan helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu ortaya çıktı. Kayıp helikopterin Eczacıbaşı’na ait olduğu öğrenilirken içinde Eczacıbaşı çalışanları olduğu ve bir Fuar için İtalya'da bulundukları açıklandı. İtalya'da kaybolan helikopterden haber var mı bulundu mu? Kayıp helikopterdeki 4 Türk'ün isimlerini kimlik bilgileri tespit edildi mi?

İtalya'nın Lucca kentinde dün sabah saatlerinde Kalkan helikopter radardan kayboldu. İtalyan haber ajanslarından verilen bilgiye göre helikopteri arama çalışmaları başlatıldı. Toskana ve Emilia-Romagna bölgelerinin Sınır kesimlerinde aramalar devam ederken Gece saatlerinde ara verilen arama kurtarma çalışmaları bugün yeniden devam ediyor. Bu sırada Eczacıbaşı’ndan da bir son dakika açıklaması geldi. Eczacıbaşı tarafından yapılan açıklamada helikopterde bulunan 4 kişinin Türk olduğu ve Eczacıbaşı çalışanı olduğu bildirildi. İtalya'da kaybolan helikopter bulundu mu? Kayıp helikopterdeki Eczacıbaşı çalışanlarının ismi açıklandı mı?
 

İtalya'da kaybolan Eczacıbaşı helikopteri bulundu mu?


İtalya'da dün sabah saatlerinde radardan kayboldu ama helikopteri 24 kişiden oluşan bir ekip arıyor. Henüz helikopterin bulunduğuna dair bir haber verilmedi.
 

İtalya'da kayıp helikopterdeki Türklerin İsimleri açıklandı mı?


Eczacıbaşı grubu bu sabah saatlerinde bir açıklama yaparak İtalya'da kaybolan helikopterdeki 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu ve Eczacıbaşı sonuçları olduğunu bildirdi. Yapılan açıklamada Fuar için İtalya'ya giden 4 Türk'ün helikopterde bulunduğunun tespit edildiği ifade edildi. Henüz kayıp helikopterde bulunan Türk vatandaşlarının isimleri açıklanmadı. Eczacı başından kayıp helikopterle ilişkili yapılan açıklama şu şekilde;

"Kuruluşumuzdan dört arkadaşımızın, Tissue Italy Network tarafından düzenlenen kağıt teknolojileri fuarı için bulundukları İtalya’da bir temizlik kağıdı üretim tesisine gitmek üzere bindikleri helikopterden haber alınamamaktadır.”