İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs yoğun bakımdan çıktı

TAKİP ET

TBMM'de dün yapılan bütçe görüşmeleri sırasında AK Partili ve İYİ Partili vekiller arasında yumruk yumruğa kavga çıkmıştı. Kavganın ardından kalbi durduğu öğrenilen İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs yoğun bakıma alınmıştı. Yapılan son açıklamaya göre Örs yoğun bakımdan çıkarıldı.

Reklam
Reklam

TBMM'de 2023 bütçe görüşmeleri devam ederken her gün yeni bir kavga haberi geliyor. Dün de AK Partili ve İYİ Partili vekiller arasında gerilim tırmandı. Birbirlerinin üzerine yürüyen vekiller yumruk yumruğa kavga etti. Bu sırada AK Partili Zafer ışık ve iyi Partili Hüseyin Örs arasında yaşanan yumruklaşma da kafasına darbe alan milletvekili hastaneye kaldırıldı. Kalbinde pil bulunduğu öğrenilen iyi Partili Örs yoğun bakıma alındı.

Yoğun bakımdan çıktığı duyuruldu

Meclis’te yaşanan arbede sonrasında yoğun bakıma alınan milletvekili Örs'ün sağlık durumuna ilişkin İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu açıklamalarda bulundu. Zorlu açıklamasında "Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs az önce yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi bugün burada devam edecek. Bilinmelidir ki böylesi saldırılar aslında Türk Milletinin iradesine ve demokrasimize yapılmaktadır. İYİ Parti olarak ülkemizi bu anlayıştan çıkarmaya ve kurtarmaya kararlıyız" dedi.