İyilik Damla öldü mü? İyilik Damla kimdir? İyilik Damla gerçek adı ne?

TAKİP ET

FOX ekranlarında yayınlanan İyilik dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hem oyuncu kadrosu hem de dikkat çeken kadrosuyla adından söz ettiren dizi sezon finali bölümüyle ekrana ara veriyor. Yeni sezonun en dikkat çeken yapımları arasında yer alan İyilik dizisi diğer diziler gibi yaz sezonunun gelmesiyle sezon finali arası kararı aldı. Sevilen dizi bu akşam sezon finali bölümüyle ekrana kısa bir mola verecek.

Reklam
Reklam

FOX ekranlarında yayınlanan İyilik dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hem oyuncu kadrosu hem de dikkat çeken kadrosuyla adından söz ettiren dizi sezon finali bölümüyle ekrana ara veriyor. Yeni sezonun en dikkat çeken yapımları arasında yer alan İyilik dizisi diğer diziler gibi yaz sezonunun gelmesiyle sezon finali arası kararı aldı. Sevilen dizi bu akşam sezon finali bölümüyle ekrana kısa bir mola verecek. Başrollerinde Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve İsmail Demirci’nin yer aldığı İyilik dizisi FOX ekranlarına damga vurmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana büyük ilgi gören ve yakından takip edilen dizi sezon finali ile bir kez daha ekranı salladı. Sürprizlerle dolu sezon finali yeni sezon için izleyiciyi bir hayli meraklandırdı. Peki, İyilik Damka öldü mü? Damla diziden çıktı mı? Sera Kutlubey diziden ayrıldı mı? İyilik Damla kimdir? Sera Kutlubey kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Damla Ölecek Mi?

İyilik dizisinin sezon finaline Neslihan ve Damla arasındaki kavga damga vurdu. Murat ve Damla arasındaki yasak aşkı öğrenen Neslihan, Damla’nın türlü yalanlarının ardından adeta ona meydan okumuş ve boşanmamakta kararlı olduğunu söylemişti. Ancak yaşanan son gelişmeler Neslihan’ın bir hayli canını sıktı. Özellikle çocuklarının kendisine karşı cephe alması Neslihan’ı yıkarken Damla’nın damarına basması sonucunda Neslihan’ın kendinden geçtiği sezon finali fragmanında yer aldı. Damla’yı havuzda hırpalayan Neslihan’ın Damla’yı boğmaya çalıştığı anlar akıllara ‘Damla ölecek mi?’, ‘Damla diziden çıktı mı?’, ‘Damla yeni sezonda olacak mı?’ gibi soruları getirdi. İyilik dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alan ve Damla karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sera Kutlubey'in yeni sezonda da kadroda olması bekleniyor. 



Sera Kutlubey Kimdir?

İyilik dizisinde Damla karakterine hayat veren Sera Kutlubey, 19 Nisan 1994 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde başrol oynayan Sera Kutlubey, İsimsizler ve Kehribar adlı dizilerde de rol üstlendi. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan güzel oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini Kehribar adlı dizide yaşadı. Daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde rol alan Kutlubey, şimdilerde FOX TV’de yayınlanan İyilik dizisinde Damla karakterine hayat veriyor.