İyilik Dizisi Damla Kimdir? Gerçek Adı Ne? Sera Kutlubey Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Estetik Mi Oldu?

TAKİP ET

Fox Tv'nin yeni dizisi İyilik bu akşam başlıyor. İyilik Damla gerçek adı merak konusu oldu. Peki İyilik dizisi Damla kimdir? Sera Kutlubey kimdir? Sera Kutlubey nereli? Sera Kutlubey kaç yaşında? Sera Kutlubey estetik mi yaptırdı? Sera Kutlubey dizileri?

Reklam
Reklam

Fox Tv'nin yeni dizisi İyilik bu akşam başlıyor. Güney Kore uyarlaması İyilik dizisi tanıtımları ile merak konusu olmuştu.

Cuma akşamlarının yeni dizisi olmaya aday olan İyilik ilk bölümü ile bu akşam başlıyor. İyilik dizisi başrolünde Sera Kutlubey, Hatice Şendil ve İsmail Demirci yer alıyor. 

İyilik dizisinde Damla karakteri merak uyandırdı. İyilik dizisi Damla kimdir? İyilik Damla gerçek adı ne? 

Yeni dizi İyilik'te Damla karakterini Sera Kutlubey canlandırıyor. Peki Sera Kutlubey kimdir? Sera Kutlubey nereli? Sera Kutlubey kaç yaşında? Sera Kutlubey nereli? Sera Kutlubey hangi dizilerde oyandı? Sera Kutlubey estetikli mi?

Sera Kutlubey'in İyilik dizisindeki değişimi sosyal medayda gündem olmuştur. Sera Kutlubey'in eseteik yaptırdığı kouşulmakatadır.

Sera Kutlubey Kimdir?

19 Nisan 1994 Ankara doğumludur.

Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Aynı zamanda Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk dersleri almıştır.

İlk olarak Kehribar dizisinde oyunculuğa adım atmıştır.

Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisiyle tanınmıştır.

Daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde Hasret Kayalar karakterini canlandırmıştır.

İsimsizler dizisinde Seher karakterini oynamıştır.