İyilik Neslihan Kimdir? Gerçek Adı Ne? Hatice Şendil Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Kiminle Evli?

TAKİP ET

Fox tv'de yeni başlayan İyilik dizisinde Neslihan kimdir merak edildi. İyilik dizisi başrolü Hatice Şendil kimdir? Hatice Şendil nereli? Hatice Şendil kaç yaşında? Hatice Şendil yer aldığı diziler? Hatice Şendil evli mi? Hatice Şendil kiminle evli?

Reklam
Reklam

Başrolünde İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Hatice Şendil'in yer aldığı İyilik dizisi birinci bölümü ile bu akşam başlıyor.

Medyapım imzalı İyilik dizisi Güney Kore yapımından uyarlandı. Oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgi uyandıran İyilik dizisinde Neslihan karakteri büyük merak uyandırdı.

Uzun süre ekranlardan uzak kalan Hatice Şendil İyilik dizisinde Neslihan karakterini canlandırmakatdır. 

Peki Hatice Şendil kimdir? Hatice Şendil kaç yaşında? Hatice Şendil nereli? Hatice Şendil yer aldığı diziler? Hatice Şendil evli mi? Hatice Şendil kiminle evli?

Hatice Şendil Kimdir?

2 Ağustos 1983'de İstanbul'da doğdu. Selanik ve Mora göçmeni kökenli bir aileye sahiptir. 2 kız kardeşi olan Şendil Antalya'da büyümüştür.

İşletme okuyan Hatice Şendil 2001 yılında Miss Turkey yarışmasında 3. oldu. Miss Europe yarışmasında 4. oldu.

Çelik'in Töre şarkısının klibinde oynadı. Dursun Yandık ile bir yıl evli kalan Şendil daha sonra Burak Sağyaşar ile 2015 yılında evlendi 2017 yılında Can adında oğlunu hayata getirdi. 

YER ALDIĞI DİZİLER

Kurtlar Vadisi Pusu

Karadağlar

Dila Hanım

Kaderimin Yazıldığı Gün