İzdivaç yıldızı Hanife Gürdal'ın eşinin hareketine bakın! Herkes izlerken göğsünü mıncıkladı

TAKİP ET

Televizyon ekranlarında bir dönemin en çok izlenen programlar arasında yer alan izdivaç programları ile adını duyuran Hanife Gürdal yaptığı evlilikle de konuşulmaya devam ediyor. Evlilik programlarına katıldığı sırada kapalı olan ardından başını da açan Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündemden düşmüyor. Hanife Gürdal'ın son paylaşımında ise eşinin yaptıkları görenlere 'Yuh artık' dedirtti.

Reklam
Reklam

Hanife Gürdal, izdivaç programları ile Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelmiş ve tarzında da değişiklik yapmıştı. Evlilik programlarına katıldığı sırada kapalı olan ancak Daha sonrasında başını da açan Hanife Gürdal, son dönemlerde hem kiloları ile konuşuluyor hem de evliliği ile. Eşiyle evliliği bir dargın bir barışık devam eden Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda yaşananlar nedeniyle adeta linç edildi. Görüntülerde Hanife Gürdal’ın eşi canlı yayın sırasında göğüslerini avuçladı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Hanife Gürdal ise “herkes yapıyor” diyerek eşini savundu.

Evlilik programlarının tanınan yüzlerinden olan Hanife Gürdal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da konuşulmaya devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım da eşinin göğüslerini avuçlaması Hanife Gürdal’ı yeniden gündeme taşıdı. Yaşananlar sonrasında sosyal medya hesabından isyan eden Hanife Gürdal, “Herkes yapıyor” diyerek eşinin davranışını savundu.

Sosyal medya paylaşımları çok konuşuluyor

Ekrana gelen evlilik programlarında adını duyuran ve hemen ardından yaşadığı aşklarla da dikkatleri üzerine toplayan Hanife Gürdal, programların yayından kaldırılması sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara devam etmişti. İzdivaç programlarına katıldığı sırada başörtülü olan Hanife daha sonra başörtüsünü de başından çıkarmış Hatta takipçileri tarafından topa tutulmuştu.

Boşanma haberleri sonrası birlikte görüntülendiler

Bir dönem pompacılık yaptığı haberleri ile de gündemde olan Hanife Daha sonrasında hayatını Kemal Ayvaz ile birleştirmişti. Çiftin evliliği bir dargın bir barışık devam ederken boşanma haberleri sonrasında sosyal medya saplarından yaptıkları paylaşım izleyenlere şaşkınlık yarattı.

Göğüslerini mıncıkladı

Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabının hikaye bölümünden son dönemlerde sosyal medyada gündemde olan çift akımlarından birine denemek istedi. Koltukta uyuyan eşini kaldırmak için yanına yaklaşan Hanife Gürdal’ın eşi memesinin açıklayarak karşılık verdi. Hanife Gürdal ise bu anları hiçbir şekilde sansürlemeden sosyal medya hesabından paylaşınca takipçilerinden tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları bu videoyu abartılı bulurken Hanife Gürdal ise yeni bir video çekerek “Herkes yapıyor” deyip eşini savundu.