İzmir'de damat dehşeti: Balkondan tırmanıp eşini ve kayınpederini öldürdü, 2 baldızını yaraladı

TAKİP ET

İzmir Karabağlar'da bu sabah saatlerinde damat dehşeti yaşandı. Kayınpederinin evine gelen ve balkondan tırmanarak içeriye giren damat eşini ve kayınpederini öldürdü, iki Baldızımı yaraladı. Yaşanan dehşet olay sonrasında polis ekipleri çocuklarını da alarak kaçan damadı yakalayarak gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

İzmir Karabağlar Gülyaka Mahallesi 3030 sokakta bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda Recep U., 4 katlı binanın 1. katındaki daireye balkondan tırmanarak girdi. Yanında getirdiği tabanca ile boşanma aşamasındaki eşini ve kayınpederini vuran damat 2 baldızına da ateş etti.

SİLAH SESLERİNİ DUYAN POLİSİ ARADI

Çevrede bulunan vatandaşlar silah sesleri üzerine durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve Sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Berivan Uslu ve Şemsettin Çelik'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralanan baldızla lise sağlık ekipleri tarafından çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden baba kızın cesetleri ise Savcı tarafından yapılan inceleme sonrasında Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

ÇOCUKLARINA DA ALIP KAÇTI

Olayı gerçekleştiren damat ise 3 çocuğunu da yanına alarak hızla olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri Kısa bir süre sonra kaçan damadı çocukları ile birlikte Buca ilçesinde Yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı sorguya alınmak üzere emniyete götürülürken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.