İzmir'de deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde? Kandilli son depremler

TAKİP ET

İzmir'de gece yarısı meydana gelen şiddetli depremin ardından 'İzmir'de deprem mi oldu?' sorusuna yanıt aranıyor. Meydana gelen depremin kaç şiddetinde olduğu ve ne kadar sürdüğü merak edilen konular arasında. 

Reklam
Reklam

İzmir’de gece yarısı meydana gelen şiddetli depremin ardından ‘İzmir’de deprem mi oldu?’ sorusuna yanıt aranıyor. Meydana gelen depremin kaç şiddetinde olduğu ve ne kadar sürdüğü merak edilen konular arasında.  Çevre illerde de hissedilen depremle ilgili merak edilen pek çok detay araştırılmaya devam ediliyor. Depremle ilgili Kandilli ve AFAD tarafından yapılan bilgilendirmeler de takip altında. Peki, İzmir’de deprem mi oldu? İzmir’de kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte detaylar…

İzmir’de Deprem Mi Oldu?

İzmir’de gece yarısı meydana gelen deprem panik yarattı. İzmir Çeşme açıklarında 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen depremle ilgili tüm detaylar yakından takip ediliyor. 



AFAD Depremin Şiddetini Paylaştı

İzmir’de meydana gelen depremle ilgili AFAD’dan gelen açıklamada, depremin şiddeti 4,4 olarak aktarıldı. Ege Denizi İzmir Çeşme açıklarında meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin saat 01.08 sularında yaşandığı ve derinliğinin 10.62 km olduğu kaydedildi.