İzmir'de doktora şiddet

TAKİP ET

İzmir Konak İlçesinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi'ne eşiyle birlikte bebeğini getiren bir kişi bağırıp çağırdığı doktora yumruk attı. Bıçağını çeken şahıs daha sonra gözden kaybolurken doktor şikayette bulundu.

Reklam
Reklam

İzmir Konak İlçesinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi'ne eşiyle birlikte hastanenin Çocuk Acil Servisi'ne bebeğini getiren S.K. adlı bir kişi Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi'ne sevk edildi.

Geldiği serviste odası bulunan Asistan Doktor Emre A.'nın odasının kapsını yumruklamaya başlayan S.K. ile doktor arasında tartışma çıktı. Kapıyı açan doktora “Çocuğuma siz mi bakıyorsunuz?” dedi. Doktor Emre A. ise “Evet, ben bakıyorum. Bebeğinizin filmini gördüm, notunu kapatacağım” demesi üzerine “Sen benimle böyle konuşmazsın” diyen S.K., bağırıp, küfürler savurmaya başladı.
Önce yumruk attı, ardından bıçak çekti
Yaşanan bu olay sonrasında kapısını kapatan doktoru bırakmayan şahıs Emre A.’nın odasının kapısını yumruklamaya devam etti.Küfürler savuran  S.K.'nın bu eylemi karşısında doktor Emre A., odanın kapısını açıp “Ne diyorsun sen?” diyerek karşılık vermesinin ardından, şahıs Emre A.'ya önce yumruk attı daha sonra bıçak çekti. Çevrede bulunanların araya girmesiyle saldırgan S.K., bebeğini de alıp hızla olay yerinden uzaklaştı.Şüphelinin yakalanması için şikayette bulunan doktor yaşadığı o anları anlattı. Polis, olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Asistan doktor o anları anlattı
Yaşadığı korku dolu anları anlatan Asistan Doktor Emre A., “Hastanın odamın kapısını yumruklaması üzerine kapıyı açtım ve “Ne oluyor?” dedim. S.K., “Çocuğuma siz mi bakıyorsunuz?” diye yüksek bir ses tonuyla konuşmaya başladı. Ben ise, “Evet, bebeğinizin filmini gördüm. Notunu kapatacağım” dememin üzerine “Sen benimle böyle konuşmazsın” deyip bağırdı ve küfürler etti. Bende odamın kapısını kapatıp içeriye girdim. Tekrardan odamın kapısının yumruklamaya başlayınca, kapıyı açtım ve “Ne diyorsun sen?” dediğimde ise S.K., yüzüme yumruk attı. Aramızda çıkan arbede esnasında da bıçak çekti. Buradaki insanlar araya girdi. Bende olay büyümesin diye yoğun bakım tarafına geçtim” dedi.

 

İzmir SAğlık çalışanı Şiddet