İzmir'de dün gece meydana gelen deprem anı kameralara yansıdı

TAKİP ET

İzmir'in Buca ilçesi depremle sarsıldı. Gece saatlerinde İzmir Buca'da 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem sırasında paniğe kapılan ve yüksekten atlayan 3 kişi yaralanırken başka bir hasar kaydı olmadığı öğrenildi. Diğer yandan deprem anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Reklam
Reklam

İzmir'in Buca ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen 4.9 şiddetindeki deprem paniğe neden oldu. Konak ilçesi Kubilay Mahallesi'nde bir caminin minaresi yıkılırken yaşadıkları korku ve panik sebebiyle yüksekten atlayan 3 kişi ise yaralandı. Deprem sırasında yaşananlar ise güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

İzmir'de deprem meydana geldi

İzmir'in Buca ilçesinde Gece saatlerinde yerin 14.47 kilometre derinliğinde Sarsıntı meydana geldi. Depremin şiddetinin 4.9 olduğu açıklanırken şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi verilmedi.

Depremden önce ses geldiği iddia edildi

Diğer yandan sosyal medya üzerinden paylaşım yapan kullanıcılar Depremden önce bir ses duyulduğunu öne sürdü. Bunun üzerine sosyal medyada Depremden önce ses gelir mi sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Şu ana kadar uzmanlar bu konuda bir açıklamada bulunmadı.