İzmir'de kar yağacak mı? İzmir kar yağışı beklenen ilçeler hangileri? İzmir'de kar yağan yerler ilçeler

TAKİP ET

İzmir'de yaşayan insanlar İzmir'e kar yağıp yağmayacağını merak ediyor. Peki İzmir'de kar yağacak mı? İzmir kar yağışı beklenen ilçeler hangileri? İşte İzmir'de kar yağan ilçeler...

Reklam
Reklam

Kış mevsiminin ortaları yaklaşırken Türkiye’nin genelinde kar yağışları etkili olmaya başladı. Bu kar yağışları bazı illerde yoğun olarak görülürken bazı illerde ise seyrek şekilde görüldü. Kar yağışın nadir görüldüğü yerlerden birisi olan İzmir’de yaşayan insanlar İzmir’e kar yağıp yağmayacağını öğrenmek için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu tahminlerine sık sık göz atıyor. Arama motorları üzerinden araştırmalarına devam eden insanlar en çok ‘’İzmir’de kar yağan ilçeler’’ terimini araştırıyor.
İzmir’de Kar Yağacak Mı?

Milyonlarca İzmirli insanın merak ettiği soru Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yanıt buldu. Meteoroloji uzmanlarının yaptığı açıklamaya göre İzmir’in yüksek kesimlerinde kar yağışları görülmeye başlandı. Ülkenin farklı illerinde olduğu gibi İzmir’de de kar yağışı görüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre 17, 18 ve 19 Aralık 2021 tarihlerinde İzmir’in Karabağlar, Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde kar yağışıbaşladı. Aynı zamanda Kemalpaşa ilçesinin Beşpınar Köyü de kar yağışına teslim oldu.
İzmir’de Kar Yağışı Beklenen İlçeler Hangileri?
Meteoroloji uzmanları İzmir’de kar yağışı bekledikleri illeri açıkladı. Buna göre Konak, Bornova, Karşıyaka, Balçove, Buca, Güzelbahçe, Gaziemir ve Narlıdere de bir kaç gün içerisinde kar yağışı bekleniyor.

İzmir İzmir kar yağışı Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü