İzmir'de ticari taksiden açılan ateş bir genci hayattan aldı!

TAKİP ET

İzmir Bayraklı'da arkadaşlarıyla dışarı çıkan Ahmet Soyubol (24) bir ticari taksiden açılan ateşle karşı karşıya kaldı. Ağır yaralanan genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Olay Bayraklı ilçesine bağlı Mansuroğlu Mahallesinde meydana geldi. Burada yaşayan bir  grup arkadaş evde eğlendikten sonra dışarıya çıkmaya karar verdi. Mahallede yürüdükleri sırada gruba seyir halindeki bir ticari taksiden ateş açıldı. 



Taksiden açılan ateş sonucu neye uğradıklarına şaşıran gençlerden Ahmet Soyubol (24) vücuduna isabet eden kurşunlardan dolayı kanlar içinde yere yığıldı. Yapılan ihbar üzerine belirtilen adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken ağır yaralandığı tespit edilen genç hemen ambulansa alınarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Soyubol, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.




POLİS ZANLI YA DA ZANLILARI ARIYOR

Diğer taraftan olay yerinde incelemeler yapan ekipler olaydan hemen sonra ticari taksi ile kaçarak izini kaybettiren zanlı yada zanlıları arama çalışması başlattı. Soyubol’un arkadaşlarının da ifadelerinin alınması almak için emniyette oldukları belirtilirken olayla ilgili başlatılan incelemenin sürdürüldüğü öğrenildi.

 

izmir bayraklı ticari taksi ateş ahmet soyubol