İzmir ve Tekirdağ'dan peş peşe dehşet haberleri! Bir kadın üç çocuk katledildi

TAKİP ET

Tekirdağ'dan ve İzmir'den peş peşe korkunç haberler geldi. Tekirdağ'da 24 yaşındaki bir şahıs boşandığı eşi ile oğlunu öldürürken İzmir'de ise polis memuru baba iki çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Reklam
Reklam

Tekirdağ'dan ve İzmir'den gelen haberler Türkiye'yi kahretti. Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çiftlik önü Mahallesi'nde yaşanan olayda markette Kasap olarak çalışan 24 yaşındaki Burak setler, özel bir Hastanede hemşire olarak çalışan Cansu Sezer isimli eski eşini ve oğlunu öldürdü. İzmir'de yaşanan olayda ise polis memuru bir baba iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.
 

Eski eşini ve oğlunu öldürüp teslim oldu

Tekirdağ'da dün gece yarısında meydana gelen olayda Bir markette Kasap olarak çalışan Burak Tekler ve hemşire olan eşi Cansu Sezer 10 gün önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Eşinden ayrılan genç kadın oğlu ile birlikte başka bir eve yerleşti. Ancak Burak Tekler dün gece yarısı eski eşinin evine gitti. İkilinin arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Burak Tekler önce eski eşi Cansu Sezer'i ardından da oğlu Selim Ali'yi bıçaklayarak öldürdü.

Daireden gelen sesleri duyan komşularının ihbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri gelirken yapılan incelemeler sonrasında hem talihsiz kadının hem de oğlunun hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından anne ve oğlunun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından evden kaçan Burak Tekler ise Sabah saatlerinde polise giderek teslim oldu. Emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Burak Tekler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Polis baba iki çocuğunu katletti

Başka bir dehşet haberi ise İzmir'den geldi. Dokuz Eylül mahallesinde yaşayan polis memuru M.A. Henüz bilinmeyen bir sebeple eşinin evde olmadığı sırada 8 ve 12 yaşlarında olan iki çocuğunu tabancayla öldürdü. Polis memuru daha sonrasında aynı silahla intihar ederek kendi hayatına son verdi. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede çocuklar ve Babanın hayatını kaybettiği tespit edildi.