İzzet Antebi ile Çağla Şikel'in mesajları ifşa oldu! Eski eşten bomba paylaşımlar

TAKİP ET

İş insanı İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme bomba gibi düştü. Eski eşten olay yaratan paylaşımlar gelirken olay kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Sarı, İzzet Antebi'nin ünlü manken ve oyuncu Çağla Şikel ile aşk yaşadığına dair iddialarla bulundu.

Reklam
Reklam

İş insanı İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme bomba gibi düştü. Eski eşten olay yaratan paylaşımlar gelirken olay kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Sarı, İzzet Antebi’nin ünlü manken ve oyuncu Çağla Şikel ile aşk yaşadığına dair iddialarla bulundu. Antebi ve Şikel arasında aşk yaşandığına dair iddialar ortaya atan Didem Sarı, iki ismin kalp emojilerinin yer aldığı mesajlarını da ifşa etti. İzzet Antebi ve Çağla Şikel’in Didem sarı tarafından ifşa edilen mesajları magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte ifşa olan mesajlar ve olayın tüm detayları…

Mesajları İfşa Etti

İş insanı İzzet Antebi, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Şimdilerde oyuncu Tuvana Türkay ile aşk yaşayan İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı, sosyal medya üzerinden yaptığı peş peşe paylaşımlarla gündeme bomba gibi düştü. Antebi ile evliliği devam ederken eski eşinin Çağla Şikel ile yakınlaştığını iddia eden Didem Sarı’nın ifşa ettiği mesajlar magazin manşetlerinin ilk sıralarında yerini aldı.

‘Yaşanan Aşka Bak’

Instagram hesabından yaptığı olay paylaşımlarla gündeme gelen İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı, ‘Daha evlilik kararı kesinleşmeden yaşanan aşka bak’ ifadelerini kullandı. Sarı’nın ifşa ettiği mesajlarda İzzet Antebi’nin Çağla Şikel’e ‘Dünya güzeli’ dediği görüldü. İki ismin birbirine kalp emojisi göndermesi dikkatlerden kaçmazken paylaşılan mesajlar magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü manken Çağla Şikel’den ise henüz herhangi bir açıklama gelmedi.