Jagermeister fiyatları ne kadar oldu? 2021 güncel Jagermeister fiyatları

TAKİP ET

İnternette birçok kişi alkol fiyatları hakkında araştırma yapıyor. Jagermeister fiyatları ne kadar oldu merak eden okurlarımız için 2021 güncel Jagermeister fiyatlarını listeledik.

Reklam
Reklam

Jagermeister, Alman yapımı Krauterlikör olarak adlandırılan bir likör türüdür. İçerisinde 56 çeşit farklı bitki ve baharat bulunmaktadır. Dünyada en fazla tüketilen likörlerden biri olan Jagermeister 2021 fiyatlarını listeledik.

Jagermeister fiyatları 2021
35’lik Jagermeister fiyatı: 135 TL
79’lik Jagermeister fiyatı: 240 TL
100’lük Jagermeister fiyatı: 340 TL

Jagermeister nerelerde satılır?
Jagermeister, genelde Carrefour, Migros ve Metro market gibi büyük marketlerde satılmaktadır. Bazı büfe ve tekel bayilerinde de Jagermeister bulmak mümkündür.

Jagermeister nasıl içilir?
Jagermeister içmenin ilk yolu fondip yaparak içmektir. Shot bardağına ya da normal bir bardağa Jagermeister doldurularak tek seferde içilir. Almanların Jagermeister içerken uyguladığı yöntem ise yanında bira içmektir. Jagermeister alkol oranı %35’tir.

Jagermeister nasıl saklanır?
Dünyada en fazla tüketilen likörlerden biri olan Jagermeister’in derin dondurucuda ya da soğuk bir yerde saklanması tavsiye edilir. 4 ila -18 derecede saklanan likörün aroması tadını ortaya çıkaracaktır. 
 

Jagermeister fiyatları 2021 güncel Jagermeister fiyatı