Jahrein kimdir? Jahrein gerçek adı ne? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu tweet'i

TAKİP ET

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, dün gece hayata gözlerini yumdu. Ustaosmanoğlu'nun vefatının ardından sosyal medyada paylaşımlar yapılmaya başlandı. Çok sayıda taziye mesajı paylaşılırken Jahrein'in yaptığı paylaşım tepki topladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Jahrein'in Ustaosmanoğlu'na saygısızlığı tepki çekti.

Reklam
Reklam

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, dün gece hayata gözlerini yumdu. Ustaosmanoğlu’nun vefatının ardından sosyal medyada paylaşımlar yapılmaya başlandı. Çok sayıda taziye mesajı paylaşılırken Jahrein’in yaptığı paylaşım tepki topladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Jahrein’in Ustaosmanoğlu’na saygısızlığı tepki çekti. Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatının ardından sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. Bu paylaşımlar arasında en dikkat çekeni ise Jahrein’in paylaşımı oldu. Fenomenin ‘Azrail2e iki tokat atıp yollayamamış mı?’ şeklindeki paylaşımına tepki yağdı. Peki, Jahrein kimdir? Jahrein gerçek adı ne? Jahrein kaç yaşında? Jahrein ne iş yapıyor? Ahmet Sonuç kimdir? İşte tüm merak edilenler…

Tepki Çeken Paylaşım

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatının ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlar gündem oldu. Ustaosmanoğlu’na taziye mesajları paylaşılırken Jahrein’in yaptığı skandal paylaşım tepki çekti. Sosyal medya fenomeni Jahrein, Ustaosmanoğlu’nun vefat haberini alıntıladı ve ‘Azrail’e iki tokat atıp yollayamamış mı?’ ifadelerini kullandı. Fenomenin bu sözleri tepki topladı.

Jahrein Kimdir?

Mahmut Ustaosmanoğu’nun vefatının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki toplayan Jahrein, Twitch Türkiye’nin öne çıkan isimlerindendir. Gerçek adı Ahmet Sonuç olan fenomen, popüler video uygulamalarında yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 1988 İstanbul doğumlu olan Ahmet Sonuç, Almanya’da eğitim hayatını tamamladıktan sonra Polonya’ya yerleşti ve bir süre burada ikamet etti. Sosyal medyaya ilk olarak YouTube yayıncılığı ile adım attı. Ardından Twitch’e yöneldi ve Türkiye’nin en popüler yayıncılarından biri haline geldi. Evlendikten sonra Antalya’ya yerleşen Jahrein, eşiyle birlikte yayın hayatına Türkiye’den devam ediyor. 2018 yılında gerçekleştirilen ‘Oyunun Yıldızları Ödülleri’nde ‘En iyi Yayıncı’ ödülünü kazandı.