Joao Felix sevgilisi kim? Joao Felix kimdir? Joao Felix aldatıldı mı?

TAKİP ET

Atletico Madrid'in genç yıldızı Joao Felix'in sevgilisi tarafından ihanete uğradığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşen ihanet iddialarının ardından sosyal medya bu konuyu konuşmaya başladı. Genç futbolcunun sevgilisi tarafından aldatıldığına dair iddialara yorum yağdı.

Reklam
Reklam

Atletico Madrid’in genç yıldızı Joao Felix’in sevgilisi tarafından ihanete uğradığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşen ihanet iddialarının ardından sosyal medya bu konuyu konuşmaya başladı. Genç futbolcunun sevgilisi tarafından aldatıldığına dair iddialara yorum yağdı. Yıldız futbolcu Joao Felix’in sevgilisi Magui Corceiro tarafından aldatıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İhanet iddiaları sonrasında Felix sosyal medyanın gündemine otururken olayın detayları araştırılmaya başlandı. Peki, Joao Felix kimdir? Joao Felix aldatıldı mı? Felix’in sevgilisi kim? İşte detaylar…

İhanet İddiası

Atletico Madrid’in 22 yaşındaki genç yıldızı Joao Felix’in sevgilisi Magui Corcerio tarafından aldatıldığına dair iddialar gündemin ilk sıralarına yerleşti. Magui Corceiro’nun futbolcu sevgilisi Felix’i Sporting Lizbonlu Pedro Porro’yla aldattığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine oturdu. Öte yandan Pedro Porro’nun birkaç ay önce maç sonrası formasını Corceiro’ya verdiği görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından ihanet iddiaları da güçlendi.



Pedro Perro’dan Açıklama 

İhanet iddialarının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Pedro Porro, ‘Söylenenler çok rahatsız edici. Magui Corceiro’yla özel bir ilişkim var ama kimse kimseye sadakatsizlik yapmıyor! Üçümüzün de imajını zedelemeyi bırakın çünkü öyle bir şey yok.’ dedi.



Felix ve Corceiro’dan Açıklama Gelmedi

1 yıldan fazla süredir ilişkileri devam eden 22 yaşındaki Joao Felix ile 19 yaşındaki Magui Corceiro, çıkan ihanet iddiaları karşısında sessizliğini koruyor. Felix’in konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaması şüpheleri daha da artırırken yıldız futbolcuya ihanet ettiği iddia edilen Corcerio’nun sessiz kalması da kafa karıştırdı.