John Wick 4 ne zaman çıkıyor? John Wick oyuncuları kim, konusu ne?

TAKİP ET

Serinin ilk filminden itibaren yüksek bir hayran kitlesi mevcut. John Wick 4'ü bekleyen hayranları için müjdeli haber geldi. John Wick 3 – Parabellum'un devamı olarak vizyona girecek filmin oyuncuları, konusu ve ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Son yılların en başarılı serilerinden birisi olan aksiyon filmi John Wich, dünya çapında 86 milyon bir hasılata sahip olmuştu. Ticari bir başarıya ulaşan filmde Keanu Reeves, isteksizce emekli olan eski bir tetikçi John Wick’i canlandırıyor.

John Wick 4 ile heyecan devam ediyor

Shay Hatten ve Michael Finch’in senaristliğini yaptığı John Wich 4, 3. filminin şok edici olaylarının devamı niteliğinde olacak. Wick, son filmde Winston tarafından vurulmuştu. İzleyiciye yansıtılan ölüme terk edildiği olmuştu. Muhtemel olarak Wick, hayatta kaldı ve yeraltı otoritesi High Table’ı, Bowery King yardımı ile devirmek için planlarını yapsın. Ayrıca filmin çölde geçtiği de ufak detaylarda söylendi.



John Wick oyuncu kadrosu

Kemik kadro daimi olarak bulunuyorken, tüm karakterler için netlik yok. Donnie Yen, Bill Skatsgard, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, Shamier Anderson, Clancy Brown, Rina Sawayama gibi çok başarılı isimler de kadroda yer alıyor.

John Wick vizyon tarihi

Prodüksiyonu geçtiğimiz kasım ayında tamamlanan John Wick 4, henüz resmi bir görüntü yayınlamadı. Ancak bazı set fotoğrafları başlığın John Wick 4: Hagakure olacağını da düşündürüyor. Şu an için vizyon tarihi 24 Mart 2023 olarak belirlendi.