John Wick 4'ten merakla beklenen ilk görseller yayınlandı

TAKİP ET

John Wick 4 için heyecan dorukta. Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı serinin 4. Filminin çekimleri devam ediyor. Merakla beklenen filmden heyecan uyandıran ilk görseller de geldi. İşte filmi 'John Wick: Chapter 4'ten ilk görüntüler…

Reklam
Reklam

Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı filmi 'John Wick: Chapter 4’ün çekimleri devam ediyor. Serinin 4. Filmi için geri sayım başlarken, filmin hayranları da heyecanla ilk fragmanın yayınlanmasını bekliyor. Üçüncü filmin yayınlanmasından üç yıl sonra beyazperde de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan filmden ilk görsel bugün yayınlandı. Görsel, Comic-Con etkinliğinde paylaşılırken, ilk görüntüde filmin ana karakteri John Wick'in mumlarla dolu bir odada olduğu görülüyor.

Üç yıl sonra yeniden

'John Wick: Chapter 4’ün 24 Mart 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Yani üç yıl aradan sonra 'John Wick serisi yeniden beyazperde de yerini alacak. Filmin oyuncu kadrosuna dair yeni detaylar da paylaşıldı. 'John Wick: Chapter 4’ün oyuncu kadrosunda kadrosunda Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Clancy Brown, Marko Zaror, Bill Skarsgård ve Scott Adkins gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

Konusu açıklanmadı

John Wick serisinin yeni filminin yönetmenliğini Chad Stahelski üstleniyor. Henüz filmin konusuna dair herhangi bir açıklama yapılmadı.