Johnny Deep ve Amber Heard Davasında Skandal Sözler! Heard'ün Psikologlara Verdiği Tepki Gündem Oldu!

TAKİP ET

Johnny Deep ve Amber Heard davası son sürat sürüyor. İkilinin birbirleri hakkındaki iddialarına her gün bir yeni kanıt eklenirken Amber Heard'ün Deep'in çağırdığı psikologlara verdiği tepki viral oldu!

Reklam
Reklam

Hollywood'un en ünlü çekişmeli boşanmada davasına imza atan Johnny Deep ve Amber Heard şimdi de karalama davası nedeniyle karşı karşıya..

İki ünlü yıldızın birbirleri hakkındaki iddiaları ağızları açık bırakırken mahkemeye iki taraf tarafından da sunulan yeni kanıtlar şoke etti. 



"SANA KİM İNANIR JOHNNY?"

Mahkemede Deep tarafından sunulan bir ses kaydında Amber Heard'ün, Johnny Depp'e aile içi şiddet gördüğünü söyleyeceğini üzere "Söyle dünyaya, Johnny. Bakalım kaç kişi sana inanacak veya senin tarafını tutacak." dediği ses kayıtları dinletildi. 

Johnny Deep mahkemede ayrıca "Burnumu kırdın diye bağırıyordu. Böyle bir şey olmadığını biliyordum. Burnuna bakmaya çalıştım ama izin vermedi. Banyoya gitti mendili çöpe attı. Çöpten mendili çıkardım baktığımda mendilin üzerindekinin kan değil kırmızı oje olduğunu gördüm" diyerek burun kırma olayının bu şekilde yaşandığını iddia etti.

TEPKİSİZ TEPKİ!

Dünki davada en gündem olan olay ise Johnny Depp 'in ekibi tarafından çağrılan adli psikologun, Amber Heard 'e borderline kişilik bozukluğu ve histrionik kişilik bozukluğu teşhisi koyduğu sırada yaşandı. Psikolog Amber Heard 'e teşhislerini sıralarken güzel oyuncunun oldukça soğuk donul ve tepkisiz olarak dinlediği ve önündeki kağıda bir şeyler yazdığı görüldü..