Kaan Boşnak şiddet iddialarını reddetti: Hesaplaşacağız

TAKİP ET

Müzisyen Kaan Boşnak son dönemlerde boşanma aşamasında olduğu eşi Başak Ceylan toruna şiddet uyguladığı iddiaları ile gündemde. Bir basın açıklaması ile bu iddialara cevap veren Kaan Boşnak, fiziksel ve psikolojik şiddetin gerçek mağdurunun kendisi olduğunu belirterek yargı önünde hesap ulaşacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti olarak tanınan müzisyen Kaan Boşnak ve boşanma aşamasında olduğu eşi Başak Ceylan Torun arasında sular durulmuyor. Başak Ceylan Torun, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından kendisine ve çocuğuna şiddet uygulandığını iddia etmişti. Ayrıca Kaan Boşnak’ın bir kadına attığı özel mesajlar da ifşa oldu. Tüm iddialar sonrasında ünlü müzisyenin avukatından bir basın açıklaması geldi.

Şiddet iddialarını kabul etmedi

Ünlü müzisyen Kaan Boşnak’ın avukatı Ayşegül Mermer yaptığı basın açıklaması ile iddiaları yalanlarken müvekkili hakkında basına yansıyan ve servis edilen haberlerin Gerçek dışı olduğunu dile getirdi. Fiziksel ve psikolojik şiddeti nasıl mağdurunun müvekkili olduğunu belirten Avukat Ayşegül Mermer, Bu süreçte Başak Ceylan torunun kamuoyunun hassasiyetini suistimal ederek Müvekkilimin kişilik haklarına ve itibarını hedef aldığını öne sürdü. Avukat Ayşegül mermer iddiaların sahibi ile yargı önünde hesaplaşacaklarını söyledi.