Kaan Yıldırım Hakime Hanım dizisinden ayrıldı

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'dan Ayrılık haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Hande Erçel ile kısa süreli bir aşk yaşayan Kaan Yıldırım iş hayatında da bir türlü istediğini tutturamadı. Alınan bilgiye göre çekimlerine ara verilen Hakime Hanım dizisinin kadrosunda bulunan Kaan Yıldırım diziden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Ezgi Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra önce Hadise ardından da Hande Erçel ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım aşk hayatında bir türlü istediğini bulamadı. İş hayatında da işler kötü giden Kaan Yıldırım, kadrosunda bulunduğu Hakime Hanım dizisinden ayrıldı.
 

Çekimlerine ara verilmişti

Tims&B Prodüksiyon tarafından hazırlanan, Vahide Perçin’in başrolünde yer aldığı hakime hanım dizisinin çekimleri ne Geçtiğimiz günlerde ara verilmişti. Dizi ekibinde bir dizi değişiklik yapılacağını öğrenilirken dizinin yönetmeni de değişmişti. Senaryosunu Ayfer Tunç'un kaleme aldığı Hakime hanım dizisinin kadrosunda bulunan Cem Davran diziden ayrılmaya karar vermişti. Murat Saraçoğlu tarafından sil baştan çekilecek olan diziden bir ayrılık haberi daha geldi.
 

Kaan Yıldırım ayrılık kararı aldı

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanması planlanan Hakime Hanım dizisinden bir ayrılık haberi de Kaan Yıldırım'dan geldi. Dide Feyza Sevil Güngör’ün partnerine hayat vereceği bilinen Kaan Yıldırım, bir süredir dizinin sete çıkmasını bekliyordu. Ancak yaşanan değişiklikler nedeniyle projeden çekilme kararı aldığı öğrenildi. Yakın dostu Serkan Çayoğlu ile birlikte Bodrum'da bir partiye katılan Kaan Yıldırım'ın yeni işler için görüşmeye başladığı öğrenildi.