Kaan Yıldırım yeni aşklara yelken mi açıyor? Hande Erçel'i çabuk unuttu…

TAKİP ET

Hande Erçel, Kerem Bursin ile ayrılmasının ardından Kaan Yıldırım ile aşk yaşamıştı. Kaan Yıldırım ise Hande Erçel'i çabuk unutmuş gibi gözüküyor. Kaan Yıldırım yeni bir güzelle yakalandı. İşte Kaan Yıldırım'ın yeni aşk iddialarına dair detaylar…

Reklam
Reklam

Kaan Yıldırım ve Hande Erçel aşkının bittiğine dair haber magazin gündeminde şok yarattı. Kaan Yıldırım, daha önce Tuğçe Açıkgöz ile anılmış, ancak kendisi ‘Aile dostum’ dediği oyuncuyla aynı yerlerden fotoğraflar paylaşmıştı. Sosyal medyada ise bu ihanet dedikodularının konuşulmasına yol açmıştı. Şimdi Yıldırım, Bodrum’da bir başka güzelle baş başa görüntülendi.

Hande Erçel, Kerem Bursin ile ayrılmasından sonra Halka isimli dizideki rol arkadaşı Kaan Yıldırım’la yeni bir aşka yelken açmıştı. İlk kez yurt dışında el ele görüldükleri zaman resmen belgelenmişti.

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım, daha kısa zaman önce Londra, sonrasında da Marmaris’te aşk tatili yapıyordu. Ancak Hande Erçel’in yöneltilen sorulara verdiği kaçamak cevaplar dedikodular yarattı.



Kaan Yıldırım’ın oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerde tatil yaptığı öğrenilince Hande Erçel ile ayrıldıkları gündeme gelmişti.

Şimdi ise Snob Magazin’in yaptığı özel habere göre, Kaan Yıldırım Bodrum’da The Galliard Cove House isimli bir mekanda yeni bir güzele yakalandı. Vatandaşlar tarafından görüntülenen ikilinin gece boyu samimi olmaları da dikkat çekti. O gün aynı mekanda Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz’ın da eğlendiği görüntülendi. Bunların ardından çiftin resmen ayrıldığı düşünülüyor.