Kabine toplantısı bugün mü? Kabine toplantısı saat kaçta? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

TAKİP ET

Milyonların gözü bugün yapılacak olan Kabine toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine'de yine gündeme dair çok önemli konular ele alınacak. Öne çıkan konu başlıkları ise asgari ücrete ek zam, memur ve emeklinin Temmuz ayı maaş iyileştirmesi, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması. Tüm bu konuların cevap bulması için gözler Kabine toplantısına çevrildi.

Reklam
Reklam

Milyonların gözü bugün yapılacak olan Kabine toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine’de yine gündeme dair çok önemli konular ele alınacak. Öne çıkan konu başlıkları ise asgari ücrete ek zam, memur ve emeklinin Temmuz ayı maaş iyileştirmesi, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması. Tüm bu konuların cevap bulması için gözler Kabine toplantısına çevrildi. Kabine toplantısının tarihi ve saati merakla araştırılıyor. Asgari ücret ara zammı, memur ve emeklinin maaşlarında iyileştirme ve Kurban Bayramı tatili için gözlerin çevrildiği toplantının ne zaman başlayacağı merak konusu. Peki, Kabine toplantısı bugün mü 27 Haziran 2022? Kabine toplantısı saat kaçta? Asgari ücret zammı açıklanacak mı? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? İşte tüm detaylar…

Kabine Toplantısı Bugün Yapılacak

Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilecek. Çok kritik kararlar alınması beklenen toplantıyla ilgili merak edilenlere yanıt aranıyor. Merakla beklenen Kabine toplantısı 27 Haziran 2022 (bugün) saat1 5.00’te başlayacak.

Asgari Ücrete Ara Zam 

Son dönemde asgari ücrete ara zam konusu sık sık gündeme gelmeye devam ederken bugün gerçekleşecek olan Kabine toplantısında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in sunum yapması bekleniyor. Asgari ücrete ara zam konusunda bugün bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Kurban Bayramı Tatili

Toplantının en önemli gündem maddelerinden biri ise Kurban Bayramı tatili. Milyonların gözü toplantının ardından yapılacak açıklamada. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılıp uzatılmayacağı Kabine toplantısında görüşülecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantı sonrasında açıklama yapması bekleniyor.