Kabine toplantısı ne zaman? Bu hafta Kabine toplantısı var mı? KYK borçlarının görüşüleceği Kabine toplantısı hangi gün?

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun KYK borçları ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasının ardından gözler Kabine toplantısına çevrildi. KYK borçları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu, çalışmaların hazır olduğunu aktardı ve Kabine toplantısını işaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyu detaylı bir şekilde gençlerle paylaşacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun KYK borçları ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasının ardından gözler Kabine toplantısına çevrildi. KYK borçları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu, çalışmaların hazır olduğunu aktardı ve Kabine toplantısını işaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuyu detaylı bir şekilde gençlerle paylaşacağını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nun gündem olan KYK açıklamasının ardından gözler Kabine toplantısının yapılacağı tarihe çevrildi. Kurban Bayramı’ndan önce yapılan Kabine toplantısının yeni tarihi merak ediliyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Yeni Kabine toplantısı saat kaçta, hangi gün? KYK borçları faizleri silinecek mi? İşte tüm merak edilenler…

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Kurban Bayram'ndan önce yapılan Kabine toplantısının yeni tarihi için araştırmalar başladı. Önemli kararların alınıp kamuoyuyla paylaşıldığı Kabine toplantısının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilmesi bekleniyor. 

KYK Borçları Görüşülecek

Kabine toplantısının yeni tarihi için heyecanlı bekleyiş başladı. Henüz toplantının yapılacağı tarihle ilgili resmi bir açıklama gelmese de 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü toplanması beklenen Kabine'de ana gündem maddelerinden biri KYK borçları olacak. Gençlerin son dönemde yakından takip ettiği KYK borçları ile ilgili tartışmalar devam ederken Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu konuda çalışmaların hazır olduğunu, gençlerin mutlu olmasına yönelik adımlar atılacağını söyledi. Bakan Kasapoğlu, KYK konusuyla ilgili Kabine toplantısını işaret ederken 'İlk Kabine toplantısı sonrasında sayın Cumhurbaşkanımız etraflıca bu konuyu gençlerimizle paylaşacak.' dedi.