Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı hangi gün, saat kaçta? Asgari ücret zammı açıklanacak mı? 

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı gündemin yakından takip edilen konuları arasında. Yeni hafta öncesinde herkesin merak ettiği konular arasında Kabine toplantısı da yer alıyor. Gündeme dair önemli konuların ele alındığı toplantının hangi gün yapılacağı ve hangi konuların ele alınacağı da merak ediliyor.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı gündemin yakından takip edilen konuları arasında. Yeni hafta öncesinde herkesin merak ettiği konular arasında Kabine toplantısı da yer alıyor. Gündeme dair önemli konuların ele alındığı toplantının hangi gün yapılacağı ve hangi konuların ele alınacağı da merak ediliyor. Kabine’den çıkacak kararlar merakla beklenirken toplantının yapılacağı tarih ve saat en merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı hangi gün, saat kaçta? Kabine toplantısı kararları neler? Asgari ücret zammı açıklanacak mı? İşte tüm detaylar…

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 2 haftada bir gerçekleştirilen Kabine toplantısı, gündemin nabzına göre her hafta da yapılabiliyor. Son olarak 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantının yeni tarihi merak konusu oldu. Yeni Kabine toplantısının 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü gerçekleşmesi bekleniyor.



Asgari Ücret Zammı Açıklanacak Mı?

Gündeme dair önemli konuların masaya yatırıldığı Kabine toplantısında hangi konuların ele alınacağı da ilk sırada yer alan sorulardan biri. Son dönemde gündemden düşmeyen asgari ücrete ara zam konusu ve Temmuz ayında asgari ücrete yapılacağı iddia edilen düzenlemenin yeni Kabine toplantısında ele alınıp alınmayacağı da vatandaşların araştırdığı konuların başında geliyor. Toplantının ardından Temmuz ayında yapılacağı iddia edilen asgari ücret zammı ile ilgili herhangi bir açıklamaya yer verilip verilmeyeceği de merakla bekleniyor.