Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Mayıs saat kaçta açıklama yapacak?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı 23 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek. Peki, kabine toplantısı saat kaçta başlayacak? 23 Mayıs 2022 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanlığı kabinesi Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Kabine toplantısında 4 önemli gündem maddesi bulunuyor. Enflasyonla mücadele, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği, Ukrayna ve Rusya Savaşı ve emekliler ile memurlarının özlük haklarındaki düzenlemeler Bugün görüşülecek konular arasında yer alıyor. Ayrıca koronavirüs salgını ile maymun çiçeği virüsü son gelişmelerin de ele alınacağı tahmin ediliyor. Peki, 23 Mayıs Pazartesi kabine toplantısı saat kaçta başlıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 Mayıs'ta saat kaçta açıklama yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında son olarak 9 Mayıs'ta toplanan Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün yeniden toplanıyor. 23 Mayıs tarihinde Beştepe’de gerçekleşecek olan toplantının 15.30’da başlayacağı tahmin ediliyor. Toplantıda ise 4 önemli gündem maddesi bulunuyor.
 

Gündemde neler var?

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısının gündeminde Bugün oldukça yoğun konular var. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik için başvuru yapması en önemli gündem maddelerinden biri olacak. Ayrıca hâlâ devam eden Rusya ve Ukrayna Savaşı ile ilgili de son gelişmelerin toplantıda ele alınacağı tahmin ediliyor. Elbette Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden olan ekonomik krizde bugünkü toplantının ana konularından biri olacak. 3600 ek gösterge ile ilgili yapılan çalışmalar, enflasyonla mücadelede son durum masaya yatırılacak. Toplantının diğer bir gündemi Halk Sağlığı olacak. koronavirüs salgınında gelinen durum, vaka sayılarının binin altına düşmesi ile birlikte kaldırılacak olan yasakların neler olacağı da bugün belli olacak. Ayrıca Avrupa ülkelerini kasıp kavuran maymun çiçeği hastalığı ile ilgili de alınabilecek önlemler konuşulacak.
 

23 Mayıs Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

23 Mayıs Pazartesi yapılan kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da millete sesleniş konuşmasında gerçekleştirecek. Toplantının akşam saatlerinde bitmesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da 19.00'da kameraların karşısına geçmesi bekleniyor.