Kaderimin Oyunu dizisi hangi kanalda hangi gün yayınlanıyor? Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosu ..

TAKİP ET

Kısa süre önce seyircilerle buluşan Kaderimin Oyunu dizisi beğenileri topladı. Kaderimin Oyunu hangi kanal da ve hangi günler yayınlandığı ise araştırılmaya başladı. Konusu ve başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan Kaderimin Oyunu hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarında başlayan Kaderimin Oyunu dizisi 3. bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda yer alan isim Emre Kabakuşak ve senaryosunu kaleme alan isim Gül Abus Semerci oldu. Merak edilen Kaderimin Oyunu dizisi hakkında detaylar..

Kaderimin Oyunu dizisinin konusu nedir?

İki çocuğu ile eşi tarafından terk edilen genç kadının mücadelesi ele alınmaktadır. İçten içe ne kadar mutsuz olsada annelik görevini unutmadan kendini çocuklara adamıştır. Herkesten koruduğu kızı Nergis'in başına gelenler ise olayın seyrini değiştirdi. Asiye kendini başka şehre atmak isterken yolu Mahir ile birleşti.  Mahir, verdiği bu kararla hem kendisinin hem de Asiye ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden henüz habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağına sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcıdır.

Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosu ve karakterler

Öykü Karayel-Asiye

Sarp Apak-Mahir

Akın Akınözü-Cemal

Meriç Aral-Helin

Esra Dermancıoğlu-Zahide

Ülkü Duru-Nedret

Müfit Kayacan-Harun

Kaan Çakır-Raci

Iraz Akçam-Nergis

Yıldırım Özcan-Uğur

Ayça Koptur

Yeşim Gül Onur Bilge

kaderimin oyunu dizisi konusu ve oyuncuları Kaderimin oyunu hangi gün kaderimin oyunu hangi kanalda