Kaderimin Oyunu neden final yapıyor? Kaderimin Oyunu bitti mi, final ne zaman?

TAKİP ET

Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde sona gelindi. Yeni sezona çok iddialı başlayan dizinin hayranlarını üzen haber geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla kısa sürede ilgi odağı olan dizinin final kararı aldığı öğrenildi. Sevilen dizi bu akşam yayınlanacak final bölümüyle ekrana veda edecek. Final haberini duyan izleyici ise dizinin neden final kararı aldığını merak ediyor. 

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde sona gelindi. Yeni sezona çok iddialı başlayan dizinin hayranlarını üzen haber geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla kısa sürede ilgi odağı olan dizinin final kararı aldığı öğrenildi. Sevilen dizi bu akşam yayınlanacak final bölümüyle ekrana veda edecek. Final haberini duyan izleyici ise dizinin neden final kararı aldığını merak ediyor.  Başrollerinde Öykü Karayel ve Akın Akınözü’nün yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla kısa sürede dikkat çeken yapımlar arasında olmayı başarmıştı. Cuma akşamları ekrana gelen diziden kötü haber geldi. Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan final bölümüyle veda edeceği öğrenildi. Peki, Kaderimin Oyunu dizisi neden final yapıyor? Kaderimin Oyunu bitti mi, final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu dizisi final bölümü ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

Kaderimin Oyunu Neden Final Yapıyor?

Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinin final kararı alma sebebinin düşük reytingler olduğu öğrenildi. Reytinglerde düşüş yaşayan yapımın final kararı aldığı ve bu akşam ekrana gelecek olan final bölümüyle sevenlerine veda edeceği öğrenildi.



Kaderimin Oyunu Final Bölümü Saat Kaçta?

Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak ve Meriç Aral’ın yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi 17 Haziran 2022 Cuma (bu akşam) saat 20.00’de final bölümüyle Star TV’de. 

Kaderimin Oyunu Final Bölümünde Neler Olacak?

26. bölümü ile ekrana veda edecek olan Kaderimin Oyunu dizisinde, Cemal’in Asiye’ye aşk itirafını duyan Helin, kandırıldığını düşünür ve öfkesine hakim olamaz. Asiye’nin kendisini affetmesi üzerine daha fazla beklemek istemeyen Cemal, harekete geçer. Asiye ve Cemal her şeye rağmen tekrar bir araya gelerek çocuklarıyla birlikte bir gelecek kurmak için önemli bir adım atarken onları bekleyen sürprizler vardır.