Kaderimin Oyunu Nihayet Final Yapıyor! Fanlar İçin Senaryo Nasıl Katledilir Dersi!

TAKİP ET

Star Tv'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu yayınlandığı ilk bölümler aldığı reytingle yüzleri güldürmüştü.. Ta ki dizinin senaryosu fanların eline düşüne kadar!

Reklam
Reklam

Başrolünde Sarp Apak, Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi için final kararı çıktı!

Yayınlandığı ilk bölümlerde ilgi çeken Kaderimin Oyunu dizi diziden yana yüzü gülmeyen Star tv'nin yüzünü güldürmüştü.

Dizi hem iyi reytinler almış hem de dizinin müziği "Hep sana çıkıyor yollar" şarkısı büyük bir çıkış yapmıştı.

Ancak dizi ilerleyen bölümlerde sosyal medyadaki shipçi denilen fanları yorumlarına göre şekillenince reyting kaybına uğradı.

Akın Akınözü hayranlarının baskısıyla senaryo adeta değişti. 

Dizide bebeğini yeni doğurmuşken zengin bir kadın için terk edilen Asiye tek başına çocukları için çabalarken birden yine kendisini hastanede terk eden Cemal gibi bir adama aşkından vazgeçemedi.

Karısını doğum yaptığı sırada zengin bir kadın için terk eden, çocuklarını ortada bırakan, zenign kadınını da kandıran Cemal yüzünden terk ettiği kızı katil olmuş ancak Cemal'in kızı Nergis birden babasına çok seven affeden bir kız haline geldi..

Son bölümlerde Cemal'in iyi adam gibi değişimi, Helin ve Mahir karakterlerinin ise kötülüğe adım atar gibi çekilmesi seyirciye yuh dedirtti. Cemal'in zengin kızı zenginliğe kavuştuktan sonra terk edip eski ailesine dönme çabası da iyi gösterilince artık pes etti seyirci..

Sosyal medyadaki Cemal Asiye shipcileri ve Akın Akınözü fanları için abukça değiştirilen senaryo ve karkaterler reytingleri düşürdü..

Kaderimin Oyunu dizisi düşen reytignleri ile 23. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek..