Kadıköy'de yolcu gibi minibüse binen polisler ceza yağdırdı

TAKİP ET

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde trafik polisleri Birgül yolcu gibi minibüslere binerek şoförlere ceza kesti. Polislerin kestiği cezalar arasında emniyet kemeri takmamak bir gün cep telefonu ile konuşmak, fazla yolcu almak gibi suçlar bulunuyor.

Reklam
Reklam

İstanbul Kadıköy'de trafik polisleri minibüslere yönelik denetim gerçekleştirdi. Sivil trafik polisleri denetim kapsamında yolcu gibi minibüslere binerek Kural ihlali yapan şoförlere ceza yağdırdı. Toplam 8 şoföre 5351 TL ceza kesildiği öğrenildi.

Yolcu gibi minibüse bindiler

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde minibüs denetimi gerçekleştirildi. Denetim kapsamında seyir halinde cep telefonu ile konuşan, gereğinden fazla yolcu alan ve emniyet kemeri takmayarak kırmızı ışık ihlali yapan minibüslere Ceza yağdırıldı.

Bazı sivil trafik ekipleri ise yolcu gibi minibüslere binerek Kural ihlali yapan şoförlere kendini tanıtarak ceza kesti. Resmi ekiplerin bulunduğu bölgede durdurulan minibüslere binlerce liralık cezalar yazıldı.