Kadına şiddet olayı sonrası ortadan kaybolan Ozan Güven'in son hali sevenlerini üzdü

TAKİP ET

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiaları ile 2022 yılında gündeme oturan Ozan Güven bir süredir ortalarda görünmüyordu. 13,5 yıla Varan hapis cezası ile yargılanan Ozan Güven aylar sonra ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun son hali ise görenlere yazık olmuş dedirtti.

Reklam
Reklam

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddia edilen ve hakkında 13,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ozan Güven yaşanan olay sonrası oyunculuk hayatına ara vermişti. Uzun süreden beri ekranlardan uzak olan ve görüntü vermeyen Ozan Güven aylar sonra objektiflere yakalandı. Ozan Güven'in son hali ise sevenlerini bir hayli üzdü. Ünlü oyuncunun halini görenler yazık olmuş yorumu yaptı.

Oyunculuğa ara verdi

Star TV ekranlarında yayınlanan Babil dizisinde Aslı Enver ile başrolleri paylaşan Ozan Güven Aynı yıl eski sevgilisi Deniz bulutsuz a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelmişti. 12 Haziran 2022 tarihinde Deniz Bulutsuz Ozan Güven hakkında şikayetçi olmuş ve işkence gördüğünü söylemişti. Ünlü oyuncu ile ilgili soruşturma başlatılırken hakkında 13,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ozan Güven oyunculuk kariyerine ara verdi.

Son hali hayranlarını üzdü

Funda gündeme gelen şiddet ve işkence iddiaları sonrasında oyunculuğa Ara veren uzağın Güven Geçtiğimiz günlerde moda da kameralara yansıdı. Ozan Güven kendisini görüntüleyen basın mensuplarına sitem ederken son hali ise görenleri Bir Hayli üzdü. Ozan Güven'in haberlerine hayranları Yazık oldu yorumları yaptı.