Kadir Doğulu'dan beklenen Serra Arıtürk açıklaması!

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül ile evli olan ve eşini aldattığı yönünde hakkında bir çok haber çıkan Kadir Doğulu, en sonunda ihanet iddialarıyla ilgili konuştu. Doğulu'nun verdiği olay yanıt haberimizde..

Reklam
Reklam

2016 yılında evlenerek dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu cephesinde son günlerde ihanet haberleri vardı. Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'ü rol arkadaşı Serra Arıtürk ile aldattığı yönünde ortaya çıkan haberleri ise magazin gündemini çok fazla meşgul etmişti.



Bu güne hakkında çıkan ihanet haberlerine karşı sessizliğini koruyan Kadir Doğulu, geçtiğimiz akşam Etiler'de görüntülendi. Burada bulunan bir mekandan çıkarken gazetecilerle karşılaşan Kadir Doğulu, kendisine sorulan soruları samimiyetle yanıtladı. Doğulu, kendisine 'ayrılık' iddiasının tekrar hatırlatılması üzerine ortaya atılan dedikoduları ti'ye alan bir yanıt verdi.



'Aşkın Tarifi' isimli dizide oyuncu Serra Arıtürk ile başroller paylaşan Kadir Doğulu'nun rol arkadaşı ile birlikte olduğu ve eşi Neslihan Atagül'ü Arıtürk ile aldattığı yönündeki iddiaları yanıtlayan Kadir Doğulu 'İhanet ettim' sözleriyle hakkında çıkan tüm dedikodularla dalga geçti.  Kadir Doğulu, gazetecilere yaptığı açıklamasında 'Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığımda da sevgilimin yüzüne bakmadım.' diyerek çıkan haberlere gülerek baktığını söyledi.



Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün yurtdışında aldığı ödülle ilgili de konuşan Kadir Doğulu, Neslihan'ın çok yetenekli olduğunu ve kendisinin de onu çok beğendiğini belirterek karısıyla gurur duyduğunu dile getirdi.


 

Kadir Doğulu Neslihan Atagül Serra Arıtürk