Kadir Ezildi ekranlara geri dönüyor

TAKİP ET

FOX ekranlarının sevilen yarışma programı En Hamarat Benim, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ekrana kısa bir mola vermiş ve sezon finali bölümüyle izleyicisine kısa süreli veda etmişti. Gündüz kuşağı programları arasında en sevilen ve en çok izlenen programlardan biri olan En Hamarat Benim'in yeni bölümleri başlıyor. Yaz tatilini kısa tutan programda yine eğlenceli ve bol bol ödülün olacağı muhteşem bir sezon başlıyor.

Reklam
Reklam

FOX ekranlarının sevilen yarışma programı En Hamarat Benim, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ekrana kısa bir mola vermiş ve sezon finali bölümüyle izleyicisine kısa süreli veda etmişti. Gündüz kuşağı programları arasında en sevilen ve en çok izlenen programlardan biri olan En Hamarat Benim’in yeni bölümleri başlıyor. Yaz tatilini kısa tutan programda yine eğlenceli ve bol bol ödülün olacağı muhteşem bir sezon başlıyor. Sempatik sunucu Kadir Ezildi’nin sevilen programı En Hamarat Benim ekrana geri dönüyor. Sezon finali bölümü ile ekrana yaz molası veren Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in yeni bölümleri başlıyor. Tatilini kısa tutan kadir Ezildi, bomba gibi bölümlerle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevilen programın yeni bölümleri izleyici tarafından da sabırsızlıkla bekleniyor.

En Hamarat Benim Başlıyor

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in yeni sezonu bomba gibi bölümlerle başlıyor. Hafta içi her gün FOX TV’de yayınlanan ve hem yarışmacıları hem de formatı ile izlenme rekorları kıran En Hamarat Benim programının yeni sezonu yine çok eğlenceli ve rekabet dolu geçecek. Sevilen programın yeni sezonunda ödüller artıyor. Artık sadece birinciye değil ikinci ve üçüncüye de ödüller var. En Hamarat Benim programına katılan yarışmacılar asla eli boş dönmeyecek. Ödül sisteminin değiştiği yeni sezonla ilgili tüm detaylar yeni bölümde belli olacak.

En Hamarat Benim Saat Kaçta Başlıyor?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in yeni sezonu bugün başlıyor. En Hamarat Benim 25 Temmuz 2022 Pazartesi (bugün) saat 13.00’te FOX TV’de.