Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim Gülistan kimdir? kaç yaşında ve nereli?

TAKİP ET

Fox TV ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının yeni yarımacılarının kim olduğu merak ediliyor. Bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümlerde ilk gün yarışacak olan yarışmacı isim Gülistan Hanım ise epey bir dikkat çekti. En Hamarat Benim yarışmacısı Gülistan Hanım hakkında merak edilenler haberimizin içeriğinde..

Reklam
Reklam

Haftaiçi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasında bugün Gülistan Hanım yarıştı. Gülistan Hanım, tembel bir insan olmadığını vurguladı ve Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasına atabarı söyleyerek haftaya güzel bir giriş yaptı. Peki En Hamarat Benim yarışmacısı Gülistan Hanım kim? Kaç yaşında ve nereli? işte detaylar..

En Hamarat Benim yarışmacısı Gülistan Hanım kim?
Kadir Ezild ile En Hamarat Benim yarışmasının ilk gün yarışmacı ismi olan Gülistan Hanım kendisi haakında aşırı şekide titiz bir kadın olduğu bilgisini paylatı ve '' Çekmecelerin arkalarında asla bir şey bulamazsınız. '' sözleri ile de bu savını kanıtladı. Tembel bir insan oladığını belirten Gülistan Hanım, program sunucusu olan Kadir Ezildi 'ye ise '' Hamarat bir kadınım. '' şeklinde çıkış yaptı ve klimaların üzerlerini de sürekli olarak temizlediğini söyledi. 
Sunucu Kadir Ezildi de; '' İlk kez benden bu kadar çok konuşan birini gördüm. '' dedi. 

kadir ezidi fox tv kadir ezildi ile en hamarat benim en hamarat benim gülistan kim en hamarat benim