Kadir Ezildi'ye ne oldu? Kadir Ezildi sağlık durumu nasıl iyi mi?

TAKİP ET

Fox TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Kadir Ezildi ile en Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir ezildi programın yeni bölümünde fenalaşarak yere yolluyor. Haftanın ilk gününde yaşanan bu üzücü olay sonrasında sevilen sunucuyu merak eden hayranları ise son durumunu araştırmaya başladı. Peki, Kadir Ezildi'ye ne oldu, neden fenalaştı? Kadir Ezildi'nin sağlık durumu nasıl? Kadir Ezildi son durumu ve detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasında bugün üzücü anlar yaşanıyor. Yeni haftanın ilk gününde izleyici ile buluşan yarışma programında Kadir ezildi fenalaşarak izleyicileri de yarışmacıları da bir hayli korkutuyor. Yeni bölümde yürekler ağıza gelirken ünlü Sunucunun hayranları ise Kadir Ezildi’nin sağlık durumunu merak ediyor. Peki Kadir Ezildi’nin sağlık durumu nasıl? Kadir ezildi neden fenalaştı? Kadir ezildi ye ne oldu?

Kadir Ezildi’ye ne oldu, neden fenalaştı?

En Hamarat Benim isimli yarışma programının sunucusu Kadir Ezildi yeni haftanın ilk bölümünde şiddetli bir öksürük ve masadan kalkıyor ve nefes alamıyor. Hem ekip arkadaşları hem de yarışmacı arkadaşlara bu sırada büyük panik yaşarken başarılı sunucunun sağlık durumu da ekran başında izleyenler tarafından merak ediliyor. Henüz Kadir Ezildi’nin sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Kadir Ezildi’nin son sağlık durumu nasıl?

En Hamarat Benim yarışmasında fenalaşan sonucu Kadir Ezildi’nin sağlık durumu ekran başında izleyenler tarafından merak ediliyor ve arama motorunda da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Alınan bilgiye göre Kadir Ezildi’nin sağlık durumu iyi. Hatta ünlü sunucunun yarışmacılara şaka yaptığı da iddia ediliyor. FOX TV ekranlarında bugün yayınlanacak olan en Hamarat Benim 16 Mayıs 2022 yeni bölümde başarılı Sunucunun son durumu ortaya çıkacak.