Kadir Gecesi ne zaman 2022? En güzel, en anlamlı Kadir Gecesi mesajları

TAKİP ET

On bir ayın sultanı Ramazan ayı idrak edilirken Kadir Gecesi ile ilgili aramalar da hız kazandı. Mübarek Ramazan ayı içerisinde yer alan Kadir Gecesi ile ilgili araştırmalar devam ederken Ramazan ayının en önemli gecesi olan Kadir Gecesi için kısa bir süre kaldı.

Reklam
Reklam

On bir ayın sultanı Ramazan ayı idrak edilirken Kadir Gecesi ile ilgili aramalar da hız kazandı. Mübarek Ramazan ayı içerisinde yer alan Kadir Gecesi ile ilgili araştırmalar devam ederken Ramazan ayının en önemli gecesi olan Kadir Gecesi için kısa bir süre kaldı. İslam alemi mübarek Ramazan ayını idrak etmeye devam ederken Ramazan Bayramı’na kısa bir süre kalan bugünlerde en sık araştırılan konulardan biri de Kadir Gecesi oluyor. Duaların, tövbelerin edildiği ve bin aydan daha hayırlı bir gece olarak bilinen Kadir Gecesi’nin tarihi araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Kadir Gecesi ne zaman? Kadir Gecesi hangi güne denk geliyor? İşte detaylar…

Kadir Gecesi Ne Zaman 2022?

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl yine Ramazan ayında ‘Kadir Gecesi ne zaman?’ sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Kadir Gecesi’nin ne zaman ve hangi gece olduğu hakkında kesin bir bilgi bulunmazken ‘Siz Kadir Gecesi’ni Ramazan’ın son on günü içerisinde tek rakamlı gecelerde arayınız.’ denmiştir. Bu yıl Kadir Gecesi, 27 Nisan 2022 Çarşamba günü idrak edilecektir.


Kadir Gecesi Mesajları

-    Kadir Gecesi’ne kavuşturan Allah’ım affedilmeyi de nasip etsin. Hayırlı Kandiller…

-    Yedi cehennem sizden uzak sekiz cennet durak olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun.

-    Kadir Gecesi’nde hayır dualarıyla sırılsıklam olmanız dileğiyle. Kadir Geceniz hayırlı olsun.

-    Bu gece hayırlı bir gece yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Kadir Gecemiz mübarek olsun. 

-    Mübarek Kadir Gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

-    Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar.

-    Kadir Geceniz mübarek olsun. Ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah.