Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncu Kadir İnanır rahatsızlığı sebebiyle hastaneye götürüldü

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Kadir İnanır Muğla'daki gezintisi sırasında yaşadığı rahatsızlığı sebebiyle hastaneye götürüldü. Milyonlarca insan Kadir İnanır'ın sağlık durumunu merak ediyor. Peki Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? İşte son gelişmeler...

Reklam
Reklam

Türk sinemasının usta oyuncularından olan Kadir İnanır Muğla’nın Ortaca ilçesinde gezinti yapmaya devam ediyordu. Fakat ünlü oyuncu bu gezintisi sırasında rahatsızlanarak hastaneye götürüldü. Beyninde pıhtı olduğu ortaya çıkan Kadir İnanır dün akşam saat 17.00 civarında Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Milyonlarca insan Kadir İnanır’ın sağlığının son durumunu öğrenmek için arama motorlarını sürekli olarak meşgul etmeye devam ediyor. Peki Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl?
Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Kadir İnanır’ın tedavisini gerçekleştiren Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkındaki son durumunu açıkladı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan dün 17.00 sularında Kadir İnanır’ın hastanelerin acil servisine getirildiğini ifade etti. İlk kontrollerin ardından Kadir İnanır’ın beyninde pıhtılaşma olduğunu ifade eden Kutluhan erken davranmalarının olumlu sonuçlar doğurduğunu ifade etti. Kadir İnanır’ın sağlık durumunun şu an iyi olduğunu ifade eden Kutluhan, İnanır’ın selamını herkese iletti.
Kadir İnanır’ın Sevk Edilmesi Söz Konusu Değil

Kadir İnanır’ın sevk edilip edilmeyeceği sorusuna cevap veren Kutluhan “Beyin damar hastalığı olduğu için şu anda mümkün görünmüyor. Hastanemiz tüm doktor ve ekipmana sahiptir. Böyle durumlarda hastanın seyahat etmesi uçakla da olsa sıkıntılı olabileceğinden bu riske girmemek gerekiyor. Tıbben sevki birkaç gün sonra olabilir” dedi. Hastanın felç durumu sorulduğunda ise; “Şu anda felçten söz edemeyiz. Hastamızda böyle bir durum yok. Ancak gelişebileceği endişesiyle yakın takip ve tedavi ediyoruz” sözlerini sarf etti.
Kadir İnanır’ın tedavisinden sorumlu olan Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ise ünlü oyuncunun beyninde damar tıkanıklığı olduğundan şüphelendiklerini ve bu sebeple İnanır’ı bir kaç gün daha gözlem altında tutacaklarını belirtti.  
 

kadir i̇nanır kadir i̇nanır sağlık durumu kadir i̇nanır hastalık